Безглутенови мини-банички

Необходими продукти (за 8-9 бр.):

2 яйца

50 г разтопено краве масло

2 с. л. извара

50 г натрошено сирене

50 мл кисело мляко

1 ч. л. сода бикарбонат

брашно от просо до получаване на средно-гъста консистенция

 

Всички продукти се смесват и сместа се изсипва във формички за мъфини.

По желание отгоре може да се поръси настърган кашкавал.

Пекат се на 160 градуса с вентилатор около 30-40 мин.

%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bc%d1%8a%d1%84%d0%b8%d0%bd

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s